Vi skifter navn til Bygårdsservice AS

Vi har gleden av å informere at Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice AS skifter navn og blir en del av noe større. Den 1. august endret vi navn til Bygårdsservice AS.

Som mange av dere vet ble vi en del av Sefbo-konsernet for en stund tilbake. Sefbo består av en rekke selskaper over hele landet, med et omfattende tjenestetilbud til borettslag og sameier. Bygårdsservice er et godt etablert Sefbo selskap med høy tilstedeværelse i områdene vi opererer i. Som en del av Bygårdsservice får vi tilgang på flere tjenester, utstyr og fagkunnskap som kommer dere som kunde til gode.

Hva betyr dette for meg som kunde?

Vi ønsker at det skal være lett for våre kunder å komme i kontakt med oss. Vi beholder samme adresse, org. nr og kontaktinformasjon som tidligere. Eventuelle endringer vil bli oppdatert på fakturaer og annen dokumentasjon. Vi anbefaler også våre kunder om å holde seg oppdatert her på vår hjemmeside.

Å være kunde av et Sefbo selskap bringer med seg mange fordeler. Med vårt omfattende tjenestetilbud kan vi skreddersy gode avtaler på alt av tjenester dere har behov for i deres boligselskap. Ikke minst trenger styret kun å forholde seg til én enkel leverandør når dere har behov for bistand. Sefbo har som mål å bli Norges ledende totalleverandør for borettslag og sameier. Med et omfattende tjenestetilbud, høy kompetanse og gode digitale løsninger, vil Sefbo være styrets viktigste ressurs i den daglige driften.

Les mer om Sefbo og hvilke tjenester de kan tilby deres boligselskap på https://sefbo.no/

Ønsker dere å vite mer om tjenestene vi kan tilby våre kunder fremover? Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet, på telefon 800 40 666, eller per epost firmapost@orv.no

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris

Arkiv