Snekkerarbeid

Profesjonelle snekkertjenester i Oslo og omegn

Som totalleverandør av drifts- og vedlikeholdstjenester får vi ofte forespørsel fra våre kunder om å utføre diverse håndverksoppdrag. Snekkerarbeid er noe vi ofte blir kalt inn for å bistå med. Vår håndverksavdeling består av dyktige medarbeidere med bred erfaring og fagutdanning innenfor en rekke områder, blant annet innen snekkerarbeid.

Vi utfører bygg- og snekkertjenester i tillegg til en rekke andre service- og håndverksoppdrag for både private, boligselskaper og bedrifter. Vi utfører oppdrag primært i Oslo og nærliggende områder. Vi har mange års erfaring med diverse snekkeroppdrag, og er svært opptatt av å levere solide løsninger og førsteklasses kvalitet.

Hva slags snekkertjenester kan vi utføre?

Vi har erfaring med det meste innen snekkerarbeid, både innendørs og utendørs. For våre privatkunder og andelseiere utfører vi som oftest alt fra mindre oppussingsjobber til totalrenovering av kjøkken, soverom, stue og bad. Vi setter opp vegger, plater og panel, og legger gulv og lister med hurtighet og presisjon. Vi kan bistå med utskifting av dører, vinduer og isolasjon i alt fra private hjem til hele boligblokker. Vi har spesielt god erfaring med bygging av terasse og platting, og sørger alltid for et perfekt resultat etter deres ønsker og spesifikasjoner.

For boligselskaper utfører vi alt fra enkle byggeoppdrag til totalrenovering av fellesområder. Vi bygger søppel- og sykkelskur, postkassestativ, benker og utemøblement mm. Vi tar også på oss større oppdrag som bygging av uteboder og garasjer. Uansett hva dere trenger hjelp til så kan vi bistå gjennom hele prosessen, fra planlegging og innhenting av nødvendige godkjenninger og tillatelser, til innkjøp av materialer og koordinering av nødvendig fagpersonell.

Visste du at ditt boligselskap kan få tilskudd til bygging av sykkelskur?

Enkelte kommuner tilbyr registrerte borettslag og sameier et tilskudd for bygging av en trygg og tørr sykkelparkering. Ta kontakt med oss så hjelper vi dere med alt fra planlegging, søknadsprosessen og oppføring av sykkelskuret.

Her kan du lese mer om tilskudd til sykkelparkering i Oslo kommune.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM

MESTERBREV

GODKJENT FOR ANSVARSRETT

Relaterte tjenester

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris