Skadedyrkontroll

Vi hjelper dere med forebygging og bekjempelse av skadedyr

Å bli kvitt skadedyr kan være en omfattende prosess, men med de rette tiltakene kan det også forebygges. Vi hjelper dere med å eliminere skadedyrproblemer, og med å iverksette tiltak og rutiner som forebygger problemer i fremtiden. Vi har lang erfaring med skadedyrkontroll, og med effektive arbeids- og bekjempelsesteknikker kan vi tilby våre tjenester til svært konkurransedyktige priser.

Alle våre medarbeidere innen skadedyrkontroll er godkjente av Folkehelseinstituttet. Dette krever gjennomført og bestått kurs for skadedyrbekjempere. I tillegg har vi dokumentert praksis som tilfredsstiller kravet til godkjenning.

Spør oss om råd til utarbeidelse av forebyggende rutiner og tiltaksplaner!

Det finnes mange metoder og tiltak som kan gjøres for å hindre at forskjellige typer skadedyr skal få etablere seg i deres lokaler. Vi har kompetansen og ekspertisen som skal til for å holde skadedyrene unna. Sammen skal vi sørge for en effektiv behandling, gode tiltaksplaner, og godt ettersyn, slik at sannsynligheten blir mindre for skadedyrangrep i fremtiden.

Skånsom men effektiv bekjempelse av skadedyr

For å oppnå en skånsom bekjempelse av skadedyr bruker vi vår kunnskap om dyrenes biologi og adferd. Vi er opptatt av å ikke bruke giftige kjemikalier som kan være skadelige for mennesker, og vi har høyt fokus på å utføre skadedyrbekjempelse effektivt og miljøvennlig.

Vi har effektive metoder for å fjerne og forebygge:

  • Gnagere som mus og rotter
  • Insekter som veps, maur, veggedyr, skjeggkre, biller, kakerlakker, fluer m.m
  • Fugler som duer og måker

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris