Renovering & Rehabilitering

Vi utfører alt innen oppussing, renovering og rehabilitering

Vår håndverksavdeling består av godkjente håndverkere med erfaring og kompetanse innenfor flere fagfelt. Vi utfører alle typer jobber innen renovering, rehabilitering eller oppussing av bygg og boliger på deres eiendom.

Alt arbeid utføres av godkjente håndverkere. Dersom det er behov for arbeid som vi ikke kan utføre selv har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere innenfor flere fagfelt. Vi organiserer og står for utførelsen av hele jobben, dere trenger kun å forholde dere til én enkelt leverandør for hele prosjektet.

Hva trenger dere hjelp til?

Vi kan hjelpe dere uansett type bygg og bygningsmasse, og uansett hva slags behov dere har for oppgradering eller vedlikehold. Vi utfører alt fra enkle oppussingsoppdrag til totalrenovering og rehabilitering av private boliger, boligblokker og større næringsbygg. Vi har spesialkompetanse innen renovering av bad og kjøkken og utfører alt av snekkerarbeid, mur, flis- og malerarbeid, både utvendig og innvendig.

Vi har dyktige håndverkere med fagkompetanse innenfor en rekke områder. I tillegg har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere som bistår oss med fagfolk og ekspertise ved behov. Vi organiserer og leverer alt av rørlegger- og elektrikerarbeid gjennom våre samarbeidspartnere.

Vi har ansatte og samarbeidsparntere med fagkompetanse innen følgende fagområder:

 • Elektriker
 • Rørlegger
 • Snekker
 • Murer
 • Maler
 • Flislegger
 • Taktekker
 • Blikkenslager

Rehabilitering av bygg og fasade

Større kontorbygg og blokker i borettslag utsettes for mange mennesker hver dag, og er derfor mer utsatt for slitasje enn private bygninger. Rehabilitering av fellesarealer og byggets fasade er ofte et punkt på den langsiktige vedlikeholdsplanen til boligselskaper og næringseiendom.

Å sette i gang et slikt prosjekt kan virke krevende og omfattende. Derfor er det nyttig å ha en partner som oss som kan organisere alt arbeidet for dere. Vi bistår dere med hele prosessen fra A til Å. Vi sørger for at alle krav og forskrifter blir fulgt, og at alle tillatelser, fagpersoner og materiell er på plass til riktig tid.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM

MESTERBREV

GODKJENT FOR ANSVARSRETT

Relaterte tjenester

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

 • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
 • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
 • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris