Mur og betong

Vi utfører både små og store oppdrag innen mur- og betongarbeider

Vi utfører det meste av oppdrag innen mur, støp og betongarbeid. Vi har personell med både yrkesutdanning og mesterbrev innen bygg og anleggsbransjen, både mur- og flislegging og betongarbeider. Vi har lang erfaring med alt fra grunnleggende muring av grunnmurer, vegger, ildsteder og natursteinarbeider, til fundamentering, forskaling og armeringsarbeid.

Våre murere utfører også alt innen støp og avretting av gulv, våtromsmembran og legging av epoxygulv. Ved rehabilitering og vedlikeholdsarbeider bistår de også med alt innen puss, overflatebehandling og annet vedlikehold av fasader, garasjer og andre betongkonstruksjoner.

Ansvarsbevisste fagfolk med fokus på HMS

Våre håndverkere innen bygg og anlegg har både fagutdannelse og mesterbrev innen flere felt. Våre medarbeidere har høyt fokus på helse, miljø og sikkerhet i arbeidet og sørger for å overholde alle lover, forskrifter og standarder som finnes til enhver tid.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM

MESTERBREV

GODKJENT FOR ANSVARSRETT

Relaterte tjenester

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris