Montering og installasjon

Vi utfører alle slags oppdrag innen montering og installasjon på deres eiendom

Vi bistår våre kunder med alt innen bygg og montering av forskjellige typer installasjoner på eiendommen. Dersom dere har vaktmestertjenester hos oss fra før kan de bistå med det aller meste av installasjon og montering etter behov. Ved installasjon av spesielle systemer med behov for elektriker, rørlegger eller annet teknisk personell vi ikke har tilgjengelig innad i selskapet, så skaffer vi tilveie nødvendig bistand via en av våre mange samarbeidspartnere. Har dere behov for å få noe bygget eller montert i deres borettslag eller sameie kan dere ta kontakt med oss.

Bygg- og monteringstjenester

Det er mange forskjellige håndverksoppdrag vi kan bistå med. Et borettslag eller sameie har ofte behov for å få bygd nye boder eller søppel- og sykkelskur. Enten dere trenger å få snekret noe fra bunn, eller montert en ferdiginnkjøpt løsning så kan vi ta på oss jobben. Vi monterer alle slags postkassesystemer, enten dere ønsker et stativ utendørs, eller et system innebygd i veggen for å spare plass i oppgangen. Vi bistår også med utskiftning av dører og vinduer i både private boliger og for større boligselskaper.

Installasjon av tekniske systemer

Vi kan bistå med alle slags tekniske installasjoner. Behovet for spesiell kompetanse fra fagfolk varierer, men vi kan uansett koordinere alle slags oppdrag. Vi henter inn nødvendig kompetanse fra våre samarbeidspartnere der det er behov for dette. Vi har lang erfaring og kompetanse innen montering og vedlikehold av dør- og låsesystemer, kameraovervåking, samt montering av porttelefoner for borettslag og sameier.

Planlegging og bygging av lekeplasser

Noen ganger kan det også være behov for å montere nye lekestativ, eller planlegging og bygging av helt nye lekeplasser. Våre anleggsgartnere bistår med å planlegge og utforme deres uteområder med flotte lekeområder for barn og unge. Vi følger også opp at lekeplassen er i god stand og utfører fortløpende vedlikehold med hensyn til helse, miljø og sikkerhet.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM

MESTERBREV

GODKJENT FOR ANSVARSRETT

Relaterte tjenester

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris