Maletjenester

Vi utfører maletjenester på alle typer overflater innvendig og utvendig

Når vi utfører malertjenester sørger vi for at utstyret, malingen og arbeidet er av utmerket kvalitet. Slik sørger vi for at dere får et resultat som opprettholder en god vedlikeholdsøkonomi.

Våre profesjonelle malere sørger for grundig forarbeid og planlegging før ethvert maleoppdrag. Vi garanterer høyeste kvalitet på vårt arbeid og benytter kun de malingsproduktene som er best egnet til deres bygg og bygningsmaterialer. Vi kommer på befaring, utfører analyser og gir gode råd og veiledning til hvordan oppdraget bør utføres.

Kvalitet og pålitelighet i arbeidet

Når vi tar på oss et malingsoppdrag kan dere stole på at vi kommer når vi skal og at jobben utføres raskt, effektivt og profesjonelt. Våre malere har grundig opplæring og forstår hva som kreves av overflateteknikk og malingstype på forskjellige beleggvarianter. Vi sørger for å beskytte alle overflater som ikke skal males og rydder alltid opp grundig etter endt oppdrag. Vi er opptatt av miljøet og sørger alltid for at alt avfall sorteres og leveres riktig på en miljøstasjon.

Maling av fasade

Maling av fasaden er et svært viktig vedlikeholdstiltak som bidrar til å beskytte bygningen. For at malingen skal få godt feste utfører vi en grundig fasadevask i forkant av malerjobben. Er fasaden spesielt slitt sørger vi for nødvendig murpuss, betong- og overflatebehandling. Malingen er siste finpuss på enhver fasaderehabilitering.

Innvendige malertjenester

Enten malingen skal utføres i private hjem eller i fellesområder, kontorbygg, lager eller lignende, har våre malere det nødvendige utstyret og ferdighetene som skal til. Våre malere har lang erfaring i malerfaget og har god kompetanse på både moderne og gamle overflateteknikker. På denne måten kan vi levere et utmerket resultat uansett hva slags overflate, belegg eller struktur som skal males.

For å få et perfekt resultat utfører vi sparkling og tapetsering om nødvendig. Sparkling og tapetsering kan være vanskelig å få til helt perfekt dersom man ikke har god erfaring med dette fra før. Våre malere utfører smidig og profesjonell sparkling og tapetsering på alle underlag, som f.eks gips, betong og tre. Vi sørger for at vi bruker riktige materialer på de riktige stedene, slik at dere kan være trygge på et godt utført arbeid som varer i lang tid fremover.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM

MESTERBREV

GODKJENT FOR ANSVARSRETT

Relaterte tjenester

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris