Flislegging

Vi utfører alt innen flis og steinlegging

Det er mye som kan flislegges. Uansett hva dere ønsker å få belagt med stein eller flis så kan våre profesjonelle flisleggere fikse jobben for dere.  Våre flisleggere utfører alt av stein- og flislegging både innvendig og utvendig.

Vi utfører alt fra generell flislegging til totalrenovering av våtrom. Vi flislegger bad, kjøkken, inngangspartier, trappeoppganger, terasser mm. Vi kommer på befaring for å se på prosjektet og kan gi tips og råd til et vellykket prosjekt. Der utfører vi målinger og noterer oss deres ønsker og behov. Vi utarbeider en fremdriftsplan som gir dere en oversikt over når og hvordan arbeidet skal utføres. Vi ordner med flisprøver og eventuelle andre tilvalg til VVS o.l. Alt av materiell og andre fagpersoner ordner vi gjennom våre samarbeidspartnere. Dette kan f.eks være legging av gulvmembran, elektriker- og rørleggerarbeid. Vi leverer en komplett ferdig løsning og sørger for bortkjøring av alt avfall ved ferdigstillelse.

Vi hjelper dere med hele prosjektet

Har dere planer om å få utført flis eller steinlegging på deres eiendom? Vi hjelper dere med hele prosessen fra planlegging til fullførelse. Vi lager plantegninger, leverer prøver av flis, stein og eventuelt andre tilvalg som kreves for deres prosjekt. Dere får et tilbud som enkelt kan justeres dersom deres ønsker til eventuelle tilvalg endres underveis. Vi sørger for bestilling, frakt og legging av flisene i henhold til avtale. Vi koordinerer også alt arbeidet med eventuelle andre fagpersoner som kreves for deres prosjekt. Dere som vår kunde trenger kun å forholde dere til oss.

Utvendig flis- og steinlegging

Det meste kan flislegges og mange ønsker ofte legging av flis på terasser, balkonger og andre uteområder på eiendommen. Ved flislegging utendørs sørger vi for å benytte fliser og materialer som tåler det skiftende været fra sesong til sesong, og løsningene varierer avhengig av type overflate og underlag som flisene skal legges på. Det finnes flere systemer for slike løsninger. Man bruker ofte tykkere fliser dersom de skal legges uten bruk av lim. Flisene kan legges på føtter eller som flisheller. Fortell oss om deres prosjekt så sørger vi for riktig valg av materialer til deres behov.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM

MESTERBREV

GODKJENT FOR ANSVARSRETT

Relaterte tjenester

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris