Service & Håndverk

Vi har fagfolk til alle deres behov

Oslo Renhold og Vedlikeholdsservice AS utfører et bredt spekter av service og håndverkstjenester for borettslag, sameier og næringsbygg i Oslo og Øvre/Nedre Romerike. Vi har ansatte med lang erfaring, fagutdannelse og mesterbrev innen flere fagfelt. Er det mot formodning arbeider vi ikke utfører selv har vi kontakter på alle felt.

Vi har yrkesutdannede ansatte innen en rekke fagfelt. Alt arbeide utføres av godkjente håndverkere.

Én leverandør til alle deres behov innen service og håndverk

Vi har innledet et nært samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for borettslag og sameier. Vi vil at våre kunder skal føle seg ivaretatt på alle områder, og ønsker å gjøre hverdagen deres enklere ved at dere kun skal behøve å forholde dere til én leverandør for alle deres tjenestebehov.

Ved større prosjekter innen renovering og rehabilitering er det ofte mange forskjellige fagfolk som må involveres. For et styre i et borettslag kan et slikt prosjekt virke krevende og omfattende. Derfor er det nyttig å ha oss som partner. Vi tar på oss jobben med å organisere alt arbeidet og bistår dere med hele prosessen fra A til Å. Vi sørger for at alle krav og forskrifter blir fulgt, og at alle tillatelser, fagpersoner og materiell er på plass til riktig tid.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM

MESTERBREV

GODKJENT FOR ANSVARSRETT

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris