Renhold for bedrifter og boligselskaper

Grundig renhold for borettslag, sameier og bedrifter

Rene omgivelser gir et godt inntrykk, øker trivselen og gir fornøyde beboere, besøkende, ansatte og kunder. I tillegg er god og jevnlig rengjøring viktig for en god vedlikeholdsøkonomi, og ikke minst miljø og helse.

Oslo Renhold & Vedlikeholdservice AS utfører et bredt spekter av renholdstjenester – alt fra jevnlig trappevask for borettslag og sameier, til fast kontorrenhold for bedrifter og næringsbygg. Vi har offentlig godkjenning fra Arbeidstilsynet og har høyt fokus på gode ansettelsesforhold og HMS i arbeidet.

Vi skreddersyr vår renholdstjeneste etter deres behov

Vi er svært fleksible i når og hvordan vi utfører renholdstjenester for våre kunder, og har stor evne til å tilpasse oss deres behov. Dere som kunde bestemmer hva som skal vaskes, hvordan og hvor ofte. Vi kommer på en gratis og uforpliktende befaring og gir dere tips og råd om hvordan renholdet kan organiseres best mulig for dere. Sammen setter vi opp en skreddersydd renholdsplan som tilfredsstiller deres budsjett, ønsker og krav.

Erfarne renholdere med fokus på helse, miljø og sikkerhet

Når dere inngår en avtale om renhold med oss får dere faste og engasjerte renholdere med lang erfaring og som kjenner deres ønsker og behov. Våre medarbeidere tar renholdet på alvor og jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer. Våre ansatte holdes oppdatert om HMS regler og får grundig opplæring i bruk av forskjellige maskiner, arbeidsmetoder og utstyr. Vi er også svært opptatt av å benytte miljøsertifisert utstyr og rengjøringsmidler.

Smittevask og desinfeksjon

I 2020 ble det lagt mye større fokus på renhold på arbeidsplasser og fellesarealer enn tidligere. Både beboere i borettslag og ansatte i store kontor- og servicebygg ble nødt til å tilpasse hverdagen etter nye krav til renhold og smittevern.

Med oss som deres renholdspartner trenger dere ikke tenke på å holde følge med nye krav og retningslinjer ift. renhold. Vi holder oss oppdatert for dere og sikrer at alt av desinfisering og renholdsarbeid utføres riktig.

Vi har god erfaring med både desinfeksjon og smittevask. Vi tilbyr både akutte og gjentatte desinfeksjonstiltak som komplementerer rengjøring og minimerer tilstedeværelsen av bakterier, smittestoffer og virus. Vi kan hjelpe dere med å skape et sunt miljø der alle kan føle seg trygg på at deres helsemessige sikkerhet er ivaretatt.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris