Garasjevask

Renhold og vedlikeholdsfeiing av garasjeanlegg og parkeringshus

Periodisk renhold av garasjeanlegg og parkeringshus er en viktig del av vedlikehold på eiendommen. Vi har høy kompetanse, lang erfaring og en fleksibel maskinpark som gjør at vi kan utføre grundig, effektiv og skånsom vask av garasjeanlegg og parkeringshus. Vi sørger for et resultat som er mer innbydende for brukerne og sunt for bygningsmassen.

Vi tilbyr profesjonell vask og rengjøring av alle typer garasjeanlegg og parkeringshus for borettslag, sameier og næringsbygg i Oslo og Øvre/Nedre Romerike. Vi har lang erfaring i å koordinere slike oppdrag, og utfører arbeidet til avtalt tid og med minimal hindring for beboere og besøkende.

Vi har utstyret til å utføre effektiv og skånsom garasjevask

Vi har lang erfaring og profesjonelt utstyr som gjør at vi kan utføre grundig og effektiv vask og feiing av små og store garasjer og parkeringshus, uansett type underlag, med eller uten sluk. Vi benytter spesielle feie- og vaskemaskiner og kan tilpasse oss ethvert oppdrag. Vi sørger også for grundig spyling og rengjøring av vegger og tak i garasjeanlegget.

Hvordan utføres garasjevask?

Når vi utfører arbeidet sørger vi først og fremst for god og gjennomtenkt planlegging og organisering for å sikre at brukerne er varslet tilstrekkelig, og i godt tid. Slik får vi gjennomført oppdraget uten hindring og ulemper for hverken oss eller brukerne av parkeringsanlegget. Vi har gode rutiner for informasjon og påminnelser gjennom både oppslag og digitale kanaler.

Når vi utfører garasjevask feier vi over med en maskin som kommer med særskilte støvfilter. Disse hindrer støving og sørger samtidig for et utmerket resultat. Deretter vaskes gulvet med en spesialmaskin som skurer gulvet og samler opp overflødig vann. Alt uten å skade parkeringsflater eller oppmerking i garasjeanlegget.

Garasjevask som en del av det periodiske vedlikeholdet av deres eiendom

Vi utfører garasjevask på fast avtale og som enkeltoppdrag. De fleste av våre kunder har garasjevask som en del av drifts- og vedlikeholdsplanen som vi utformer sammen. Som regel utføres garasjevask én til to ganger i året for borettslag og sameier, noe som gir en god balanse mellom behov for rengjøring og vedlikehold, og bruksbehovet på anlegget. Enkelte næringsbygg med større parkeringshus og garasjeanlegg har kanskje hyppigere bruk og behov for mer regelmessig renhold. Vi stiller på en gratis og uforpliktende befaring for å se an behovet slik at vi kan finne den beste løsningen for renhold av deres garasjeanlegg.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris