Fasadevask

Fasadevask bidrar til å forlenge levetiden til bygningsmassen

Fasadevask blir ikke kun utført av estetiske årsaker. Faktisk er fasadevask en viktig del av det periodiske vedlikeholdet av bygningsmassen, og kan forlenge levetiden av alle typer fasader. For å unngå tidlig slitasje av bygget, bør utvendig vask ligge høyt på prioriteringslisten. I tillegg er det selvfølgelig mer innbydende at fasaden ser godt vedlikeholdt ut, både for beboere i borettslaget, besøkende, eller leietakerne i et forretningsbygg.

Effektiv men skånsom og miljøvennlig fasadevask

Å få fasaden skikkelig ren kan være en utfordring av og til, spesielt hvis det ikke har blitt utført fasadevask på lang tid. Vi benytter kraftige høytrykkspylere som fjerner det aller meste av skitt og smuss fra fasaden. Enkelte ganger er det også behov for å benytte seg av kjemikalier for å få overflaten skikkelig ren. Vi benytter oss kun av miljøvennlige produkter som er biologisk nedbrytbare og samtidig fører til at overflaten blir ordentlig rengjort. Enten det gjelder treverk eller murbygg, så kan du være sikker på at våre fagarbeidere vet nøyaktig hvilke produkter som egner seg best for en effektiv og miljøvennlig jobb.

Det er viktig med fasadevask før bygget skal males

Skal fasaden på bygget males er det viktig med en grundig vask i forkant. Vi fjerner fett og urenheter fra overflaten slik at malingen får bedre heft og et resultat som varer i lang tid fremover. Vi kan hjelpe dere med alle oppgaver som skal til for å vedlikeholde eller utbedre deres bygningsfasade. For et optimalt resultat utfører vi både vask, overflatebehandling og maling.

Vi utfører fasadevask uansett høyde på bygget

Vi har tilgang på alt nødvendig utstyr for å utføre oppdraget uansett størrelse og høyde på bygget. Vi har tilgang på lifter, stiger og teleskopstenger som hjelper oss å nå til der det trengs. Er det snakk om næringsbygg med egne fasadeheiser stiller vi med mannskap som kan både vaske vinduer og fasaden samtidig. Våre renholdsarbeidere har de nødvendige sertifiseringene som skal til, og utfører ethvert oppdrag med fokus på HMS, slik at det er forsvarlig og trygt for både oss selv og omgivelsene.

Vi har utstyret og kompetansen til å utføre vindusvask uansett størrelse og høyde på bygget

Vi har utstyret og kompetansen til å utføre vindusvask uansett størrelse og høyde på bygget

Vi utfører også vindusvask av bygg i alle størrelser

Nye og moderne bygninger bygges stadig med større vindusoverflater. Dette kan være pent å se på, men kan også kreve en annen type renhold for å se bra ut til enhver tid.  Vi har lang erfaring med vindusvask og sørger for at jobben blir utført grundig og effektivt uansett høyde og størrelse på bygget

Vi tar oppdragene i høyden

Vi har tilgang til alt av utstyr for å vaske vinduer i høyden. Vi benytter oss av teleskopstenger, lifter, klatreutstyr og stiger. På høye forretningsbygg er det viktig å få bistand fra profesjonelle som vet hva de driver med. Våre renholdere jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer. Vi følger alltid HMS-regler og sørger for at arbeidet utføres riktig og forsvarlig.

Hvor ofte skal vindusvask utføres?

Hver kunde har forskjellige behov. Vi gir dere et tilbud basert på deres budsjett og krav til vask og vedlikehold. Hvor ofte vinduene skal vaskes avhenger ofte av hvor utsatt de er for vær, vind, svevestøv og andre ytre påkjenninger. Som oftest trenger næringsbygg og borettslag utvendig vask av vinduer et par ganger i året, mens andre kanskje har behov for renhold så ofte som hvert kvartal. Noen bygg kan ha større behov på enkelte sider av bygget. Derfor er vi svært fleksible og kan tilby vindusvask som en del av drifts- og vedlikeholdsplanen, eller som behovsbasert enkeltoppdrag.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Våre tjenester

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris