Snørydding

Effektiv snøryddingstjeneste som sikrer god fremkommelighet gjennom hele vinteren

Oslo Renhold & Vedlikeholdservice AS har kompetansen og utstyret som skal til for å sikre god fremkommelighet og sikker ferdsel på veier og utearealer på deres eiendom. Vi er på vakt gjennom hele vinteren og sørger for effektiv snømåking for borettslag, sameier og næringseiendom.

I dag har vi ca. 300 oppdragsadresser hvor vi utfører snøryddingstjenester og annet vintervedlikehold. Vi har svært god kapasitet og et meget godt opparbeidet rutenett i Oslo og Øvre/Nedre Romerike.

Omfattende maskinpark som dekker alle behov

Når det kommer til snømåking og annet vintervedlikehold i borettslag, sameier og andre store eiendommer, kreves det riktig utstyr for å få jobben gjort så effektivt og godt som mulig. Vi har derfor en stor og fleksibel utstyr- og maskinpark som dekker alle behov.

Grundig og effektiv rydding av snø krever både stort og smått utstyr. Vi har derfor alt fra store maskiner og kjøretøy til brøyting og bortkjøring av snø, til mindre utstyr som håndskuffer, spader og snøfresere. På den måten er vi fleksible og kan utføre snørydding av alt fra store parkeringsplasser til trange veier og gårdsplasser.

24 timers beredskap gjennom hele vinteren

Vårt snøryddingspersonell holder 24 timers beredskap og står klare til å hjelpe med både forutsette og uforutsette snøfall. Via direkte kontakt med Meteorologisk Institutt får vi nødvendig informasjon om værsituasjonen, slik at vi kan være i ekstra høy beredskap når store snømengder eller temperatursvingninger er i vente. Da holder vi det gående døgnet rundt med nødvendig mannskap.

Vi utfører alle tjenester innen vintervedlikehold

For å sørge for trygg ferdsel og god fremkommelighet er det ikke bare snørydding og brøyting vi utfører for våre kunder. Vi har også svært gode rutiner for regelmessig strøing og salting. Fjerning av istapper og snøansamlinger på tak er også noe vi ofte utfører for våre kunder.

 

  • Maskinell og manuell snørydding
  • Strøing
  • Såleskraping
  • Bortkjøring
  • Fjerning av istapper
  • Snørydding av tak

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris