Gressklipping

Vi sørger for en velstelt gressplen fra vår til høst

Gressplenen er en viktig del av uteområdene i borettslag og sameier. Om sommeren liker vi å oppholde oss ute, og grøntarealene er et sted hvor både barn og voksne kan kose seg i det fine været. Bedrifter og næringsbygg har også ofte grøntarealer som burde vedlikeholdes fra vår til høst. En velholdt gressplen er svært viktig for trivselen og gir et godt inntrykk for beboere, ansatte og besøkende på deres eiendom.

Profesjonell gressklipping for borettslag, sameier og næringseiendom

Vi utfører gress- og kantklipping på både små og store arealer, fra vår til høst. Vi utfører oppdrag primært for boligselskaper, næringsbygg og offentlig eiendom i Oslo og Øvre/Nedre Romerike. Vi kan også bistå med gressklipping for private eiendommer med større uteområder.

Vi utfører både enkeltoppdrag og kontraktsoppdrag. Har dere vaktmestertjenester hos oss fra før er vedlikehold av grøntarealene som regel en del av gjøremålene til våre vaktmestere. Vi har også profesjonelle gartnere som ofte bistår med oppdragene i park og anlegg.

Maskinpark som dekker ethvert behov

Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark som dekker alle våre kunders behov. Vi har store plenklippertraktorer som passer utmerket til klipp i større parker og anlegg. Vi har også sitteklippere og effektive småklippere som kommer til på mer utfordrende steder. Vi har også elektriske og motoriserte kantklippere. Vi har fokus på miljøet og bruker elektriske verktøy når vi har mulighet til det. Alle våre gressklippere tilfredsstiller EUs støykrav, noe som gjør at duren fra disse er minst mulig sjenerende.

Gressklipping

Gressklipping utføres jevnlig gjennom vår, sommer og høst-sesongen. Det bør beregnes ca. 16-20 klipp per sesong. Dette bidrar til å opprettholde en god standard på deres gressplen. Med oss som deres leverandør får dere en partner som vil det beste for deres uteområder. Vi sørger for å klargjøre deres fellesområder for vær- og sesongendringer og gjør kontinuerlige vurderinger ift. forhold og behov på deres eiendom. I enkelte tilfeller kan vi la det avklipte gresset ligge igjen som gjødsel. I tørre perioder kan det være mest hensiktsmessig å la gresset vokse litt før det klippes, slik at det klarer seg bedre gjennom sommeren. Før vinteren kommer sørger vi for at gresset klippes og rakes godt, slik at det får en frisk og god start når snøen igjen smelter.

Kantklipping

Der det er vanskelig å komme til med gressklipper kan det være behov for å trå til med en god kantklipper. Dette er typisk under benker, i ulendt terreng eller andre krunglete områder som også må klippes jevnlig. På de fleste uteområder er det ikke nødvendig med kantklipping hver gang, derfor utføres dette ofte ved behov.

Fjerning av ugress

Vi fjerner ugress som dukker opp på uønskede steder når vi utfører kantklipping. Når ugresset også kommer seg opp på gressplenen er det behov for å behandle disse områdene. Dette for å unngå oppblomstring og spredning av uønsket vekst. Vi har plantevernbevis som gjør at vi har tilgang til effektive ugressfjernere, plenrens, mosefjerner og lignende, og utfører behandling når det er behov for dette.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris