Tjenester for boligselskaper

Totalleverandør av tjenester innen drift og vedlikehold for borettslag og sameier

Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice har i en årrekke levert alt av tjenester innen renhold, drift og vedlikehold til borettslag og sameier i områdene rundt Oslo og Øvre/Nedre Romerike. Vi er et selskap i sterk vekst og har nylig inngått et samarbeid med flere andre selskaper med et bredt tjenestetilbud til boligselskaper. Dette gjør at vi nå kan levere alle slags tjenester deres borettslag eller sameie måtte ha behov for i den daglige driften. Vi gjør hverdagen deres enklere ved at dere kun behøver å forholde dere til én enkel leverandør av alle tjenester styret ønsker å sette ut eksternt.

Alt innen eiendomsdrift og forvaltning av boligselskaper

I tillegg til tjenester innen drift og vedlikehold kan vi gjennom vår samarbeidspartner tilby våre kunder profesjonell eiendomsforvaltning, forretningsførsel og regnskapsførsel for deres boligselskap. Når dere inngår en avtale med oss om forvaltning av deres eiendom får dere en egen kunderådgiver som bistår styret i alle oppgaver dere ønsker hjelp til i den daglige driften.

Som totalkunde hos oss blir hverdagen mye enklere for styret, og mer kostnadseffektivt for deres borettslag eller sameie. I tillegg til å kun ha én kontaktperson for alt dere har behov for av tjenester, får dere også bedre avtaler desto flere tjenester dere samler hos oss.

Les mer om våre tjenester innen eiendomsforvaltning eller ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål eller spesielle ønsker og behov.

Skreddersydde tjenester etter deres ønsker og behov

Alle borettslag og sameier er forskjellige og har forskjellige behov for bistand. Som totalleverandør er vi stolte av å kunne levere et bredt utvalg av tjenester som dekker alle våre kunders behov. Vi tilpasser våre tjenester akkurat slik dere ønsker. Når dere inngår en avtale med oss setter vi sammen opp en skreddersydd driftsplan for hvilke faste oppgaver som skal utføres, og i hvilken hyppighet. Dette sikrer full kontroll på jobben vi er satt til å gjøre og at dere ikke betaler mer enn nødvendig.

Driftsplanen vi utformer sammen med dere definerer hvilke løpende og periodiske vedlikeholdsoppgaver vi skal utføre. Vi gjennomgår planen regelmessig slik at det kan gjøres nødvendige justeringer, og stiller opp på kort varsel ved nødvendig arbeid som ikke inngår i den faste avtalen.

Vi dekker alle deres behov innen eiendomsdrift og vedlikehold

Som deres leverandør av vedlikeholdstjenester bistår vi med å sikre en god vedlikeholdsøkonomi for alt av bygg og tekniske anlegg på deres eiendom. Vi kan bistå med alle oppgaver innen løpende og periodisk vedlikehold både innvendig og utvendig. Vi kan levere regelmessig renhold, trappevask og matteservice i oppganger og fellesområderder i byggene. Våre vaktmestere sørger for at bygg, anlegg og uteområder tar seg godt ut og at alt fungerer som set skal til enhver tid. I tillegg har vi dyktige fagfolk og samarbeidspartnere innen en rekke fagfelt som kan tilkalles til diverse service og håndverksoppdrag etter behov.

Nedenfor kan du lese mer om hvilke tjenester vi kan tilby til borettslag og sameier. Finner du ikke det du leter etter kan du ta kontakt med oss så finner vi helt sikkert en løsning som passer for dere.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som deres leverandør av drift og vedlikeholdstjenester kan vi utføre en rekke viktige arbeidsoppgaver på deres eiendom. Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss så finner vi en løsning. Noen av oppgavene vi ofte bistår med for våre kunder er:

 • Løpende og periodisk vedlikehold av eiendommen
 • Drift, tilsyn og vedlikehold av tekniske anlegg
 • Renhold av fellesområder, oppganger og utearealer
 • Gartnertjenester og vedlikehold av grøntarealer
 • Avfallshåndtering
 • Låseservice
 • Skadedyrkontroll
 • Diverse håndverksoppdrag
 • Anleggsgartner
 • Utarbeidelse av tilstandsrapporter og vedlikeholdsplan
 • HMS, brannvern og internkontroll

Ta kontakt med oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris

Abonnér på nyhetsbrev