Om Oss

Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice AS

Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice AS ble startet opp som DA i 1996 og ble et aksjeselskap i 2002. Nåværende eierstruktur har eksistert siden 2010. Siden oppstarten har vi opplevd god vekst og utvikling. I dag har vi mange faste ansatte, og kan levere et stort spekter av tjenester innen renhold, drift og vedlikehold. Våre tjenester leveres primært til borettslag, sameier, næringsbygg og private eiendommer i Oslo og Øvre/Nedre Romerike.

Vi fortsetter stadig vår vekst og utvikling. Som en del av Sefbo konsernet har vi nylig innledet et nært samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for borettslag og sameier. Vi er nå derfor totalleverandør av tjenester til denne kundegruppen. I tillegg til vårt brede tilbud innen drift og vedlikehold, kan vi også bistå med blant annet eiendomsforvaltning, økonomi og forretningsførsel gjennom våre samarbeidspartnere.

I 2022 endret selskapet navn fra Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice AS til Bygårdsservice AS. Bygårdsservice er et allerede godt etablert selskap innad i Sefbo konsernet som har en høy tilstedeværelse i de samme områdene vi opererer i. Som en del av Bygårdsservice og Sefbo får våre kunder tilgang på et bredere tjenestetilbud, en mer omfattende maskinpark og dyktige fagpersoner innenfor en rekke områder.

Alt på ett sted

Med oss som deres partner trenger dere kun å forholde dere til en enkel leverandør av alle tjenester deres boligselskap måtte ha behov for. Som styrets ressurs innen drift, forretningsførsel og forvaltning av eiendommen, vil vi hjelpe dere med å ivareta alle de viktige oppgavene i den daglige driften.

Vi har bred kompetanse med dyktige fagfolk innad i seslskapet. I tillegg har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere til å dekke alle våre kunders behov innen eiendomsdrift. Vi har alt nødvendig maskinelt utstyr til å kunne utføre våre arbeidsoppgaver på en svært god og effektiv måte. Vi har alle nødvendige sertifikater, tillatelser og godkjenninger for arbeidet vi utfører.

Skreddersydde tjenester etter kundens behov

Vi er stolte av å kunne bistå våre kunder med alt de har behov for innen eiendomsdrift. Alle eiendommer er forskjellige og har forskjellige behov. Derfor skreddersyr vi alltid våre avtaler med kundene våre, slik at dere kun betaler for akkurat den bistanden dere trenger. Vi setter i samråd med dere opp en driftsplan som dekker alle de løpende og periodiske oppgavene som er nødvendig for effektiv drift og vedlikehold på deres eiendom.

Noen ganger er det behov for å få utført oppgaver som ikke nødvendigvis er med i en løpende drifts- og vedlikeholdsplan. Vi stiller hele vårt mannskap og tjenestetilbud til disposisjon for våre kunder, og kan stille på kort varsel ved behov for nødvendig bistand. De aller fleste av våre tjenester kan både utføres som enkeltstående oppdrag i tillegg til en faste kontraktsavtaler og komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige medarbeidere med bred spisskompetanse
  • Fleksibel og omfattende utstyrs- og maskinpark

1. Vårt mål

Målet vårt har fra dag én vært å kunne tilby våre kunder alt innen renhold og vedlikeholdstjenester. Der føler vi at vi er i dag. Nå fortsetter vi arbeidet med å utvikle oss videre i bransjen. Vi vil at våre kunder skal føle seg ivaretatt på alle områder, og ønsker å gjøre hverdagen deres enklere ved at dere kun behøver å forholde dere til én leverandør for alle deres tjenestebehov. Hos oss vil dere få – “Alt på ett sted”

2. Vår filosofi

Filosofien vår er at vi skal være der for å hjelpe våre kunder med det de måtte ha behov for, når de har behov for det. Ingen kunder skal behøve å vente, vi kommer når vi skal og er – “Alltid på”

3. Våre ansatte

Vi er svært opptatt av nærhet til kunden, og vi sier i vår strategi at vi ønsker å være “styrets beste venn”. Dette oppnår vi gjennom våre verdier – “Tillit, Kvalitet, Kompetanse og Vennlighet”

0 Dyktige medarbeidere

0 Fornøyde kunder

0 Års erfaring

Vi er bestemt på å gi våre kunder en enestående kundeopplevelse

Vårt mål er å være det enestående førstevalget for alt av tjenester innen eiendomsdrift. Hos oss har kvalitet og pålitelighet alltid førsteprioritet og vi er svært stolte av tjenestene vi leverer. Kundetilfredshet er svært viktig for oss og vi er her for kunden, ikke motsatt.

Våre tjenester

LIKVIDITETSGRAD

LØNNSOMHET

SOLIDITET

Regnskapsstatistikk

Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice AS har siden oppstarten av aksjeselskapet i 2002 utvidet virksomheten betraktelig og vokst meget raskt. Bedriften går svært bra og vi har en solid økonomi.

NØKKELTALL

TOTALLEVERANDØR

Hos oss kan dere få bistand til alt dere trenger innen eiendomsdrift.

DYKTIGE FAGFOLK

Vi har bred spisskompetanse og lang erfaring innenfor en rekke fagfelt

SKREDDERSYDDE TJENESTER

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov slik at dere ikke behøver å betale mer enn nødvendig.

GUNSTIGE PRISER

I tillegg til tilpassede driftsavtaler har vi svært gunstige priser på våre tjenester.

OMFATTENDE MASKINPARK

Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark som gjør at vi kan tilfredsstille alle våre kunders behov

24T BEREDSKAP

Vi har 24t vakttelefon og høy beredskap. Vi rykker ut dersom det oppstår situasjoner med behov for umiddelbar assistanse.