Vi skifter navn til Bygårdsservice AS

Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice AS skifter navn og blir en del av noe større. Vi har gleden av å informere våre kunder om at vi har byttet navn til Bygårdsservice AS fom. 1. august. Les mer om årsaken til endringen, og hva det har å si for dere som kunde.

Les mer

Velkommen til nye nettsider

Vi har blitt et moderne og fremtidsrettet selskap som er opptatt av å gjøre hverdagen bedre for våre kunder. Forbedret informasjonsflyt og kommunikasjon med våre kunder er svært viktig. for oss. Derfor har vi også et sterkt fokus på digitale løsninger som kommer kundene våre til gode.

Les mer

Systematisk brannvern for borettslag og sameier

Alle borettslag og sameier skal ha god og pålitelig brannsikring både i boenhetene og i fellesareal. Vi tar sikkerheten på alvor og kan bistå med å systematisere brannvernsarbeidet. Med vår hjelp kan dere sørge for forskriftsmessig gode og trygge boforhold i deres borettslag eller sameie.

Les mer

Vi tilbyr nå forvaltningstjenester for borettslag og sameier

Vi er et selskap i sterk vekst og utvikling. Nå har vi innledet et nært samarbeid med flere aktører med et bredt tjenestetilbud for boligselskaper. Dette gjør at vi nå er totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning av borettslag, sameier og næringsbygg.

Les mer
Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris

Arkiv