Karriere

Her kan du finne informasjon om ledige stillinger hos oss

Lyst til å bli med på laget?

Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice AS er i konstant utvikling og vokser raskt. For å kunne fortsette å tilby markedets beste tjenester innen eiendomsdrift er det ofte behov for flere medarbeidere som ønsker å skape gode resultater sammen med oss.

Vi ser etter praktisk anlagte, engasjerte og kvalitetsbevisste mennesker med en utpreget serviceinnstilling og god gjennomføringsevne. Hos oss har du mulighet til å jobbe med trivelige og varierte arbeidsoppgaver og med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

  • Karrieremuligheter i et selskap i sterk vekst
  • Et godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer
  • En utfordrende arbeidshverdag med allsidige arbeidsoppgaver

Ledige stillinger

Vaktmester - Heltid

Ønsker du å jobbe heltid som vaktmester i et seskap i solid vekst? Vi søker etter en hendig og driftig medarbeider med utpreget serviceinnstilling.

Vaktmester - 50% stilling

Vi ser etter en engasjert og kvalitetsbevisst person med utpreget serviceinnstilling som ønsker å jobbe deltid hos oss som vaktmester.

Sesongvikar - Vinter

Vi søker etter personell til å bistå med snørydding til vinteren. Vi søker primært sjåfører på eget utstyr, men trenger også personell til manuell snørydding/strøing

Send oss din CV

Du kan også sende oss en åpen søknad så tar vi kontakt dersom vi har noe som passer for deg

Abonner på nyhetsbrev

    Interessert i våre tjenester?

    Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

    Be om pris